Jädrar i min lilla låda alltså.

Idag har Jag och vännen C lekt ”Det här är vårt café och vi jobbar på som hejsan och allt går som på räls”, ifrån förmiddag till sen kväll. Vi teamworkar galet bra och dagen, som varit mångamånga timmar, har gått i ett ”tjopptjopp”. Däremot, när jag skulle cykla hem, så hade luften liksom gått ur mig och jag var tvungen att ringa M, som kom och mötte mig i sista backen.

bild (6)

Min gamla räser går som ett spjut. Not. Jag får trampa som en galning för att ta mig framåt. Benträning! 😀
image (9)

Tjohooo! Jag jobbade mån-tis, var ledig ons-tors och har sedan jobbat hela helgen. Det är väl inte konstigt att jag är dagvill? Oavsett dag så har jag i alla fall mini-helg nu.

image (10) Gullig kille, må jag säga! Visslande på sin lilla hojj.

Mini-helg. Det betyder att jag det första jag gjorde när jag kom hem, var att sätta en stor deg på jäsning, så att jag kan baka i morgon. Jag håller på att förbereda för att en älskad stormvind ska anlända inom några dagar. Jag längtar!

Men nunu, ska jag pusta ut i soffan med en skål fil och nektariner, med mannen tätt intill. Mysigt!

HOPPAS ATT DU HAR HAFT EN BRA DAG IDAG!(???) 🙂 

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4