Jag älskar dessa morgnar…

När väckaren är ställd onödigt tidigt och jag får lov att vakna i lugn och ro. Äta frukost och dricka kaffe med mannen. I lugn och ro. Vila på maten och sedan kicka igång dagen på riktigt, med ett träningspass. Vi har precis kört ett helkroppspass i tabataform. På 24 minuter har vi gjort oss helt slutkörda och toksvettiga. Är det inte najs så säg!? 😀

Nu är jag nyduschad och ska trycka i mig ett par ägg och sedan cykla ner på jobbet! Det är soligt och jag hoppas på en härlig dag!

IMG_0825

6 stycken tabataintervaller = 24 minuter. Tjopp tjopp, det är inte ens 2 % av din dag. Vad väntar du på? 😀

Utfallshopp, armhävningar, burpees, dips, axelpressar, plankan, rygglyft… några utav dagens övningar. På bilden nedan är jag mitt inne i en burpee!

IMG_0838mindre

IMG_0839

Liten och Stark! 😀

HA EN FIN…. SÖNDAG (just det ja! Det är den dagen idag! Dagvill.se)!!!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4