Det finns många saker som gör mig pirrig i hela kroppen. Liksom alldeles nipprig.

En utav dessa saker är helt klart……

Fruuuuuukost!

 

-Jamen alltså, det är ju så förbaskat gott! Och när brödet är precis nybakt och har värmen kvar i sig. När müslin är precis ny och heter jätte-ekolokisk med saker som vi har bestämt ska vara däri. Och när nektarinen smakar sommar och gurkan smakar växthus. Vännens, mammas, växthus. Jamen, då. Då är det ju inte så konstigt att man blir nipprig, över en frukost!

IMG_0851

IMG_0854

IMG_0855

IMG_0857Brödet fick en perfekt skorpa idag. Lite småsegt sådär, precis som man alltid önskar!

God start på dagen! Det här kommer att bli en galet bra måndag, det känner jag på mig! Jag och mannen är lediga tillsammans, ända fram till kvällen då han jobbar. Så idag, ska vi bege oss ut på äventyr. Myggsprayen är nedpackad och vi är taggade!

HA EN BRA DAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4