Det är onsdag idag!

Tror du inte min önskan slog in och jag vaknade till strålande sol i morse? -Jopp! Tack, tack, tack för det! Jag kunde därmed återuppta min sommar-morgon-rutin; kliva upp och gå ut och lägga mig på baltanen och sova vidare, en stund innan frukost. Gudomligt skönt!

Sen har dagen gått i ett. Det gäller att ta vara på tiden nu när jag jobbar men ändå vill hinna med och grejsa här hemma. Ja, just nu grejsar jag ännu lite mer än vanligt, eftersom min älskade familjestorm kommer till helgen. Åh, jag längtar som en tok! Så jag bakar och lagar och fixar och piffar, under varenda ledig minut. Typ så 😀

Just nu sitter jag och fullkomligt stinker vaniljbulle. Jag satte en bulldeg och begav mig ut på en pw under tiden degen jäste. Är det det, som kallas hurtbulle!? 😀 Jag var rädd att degen skulle bli lite överjäst, pw:n råkade bli lite lång. Men det gick finfint faktiskt! Så nu är bullarna gräddade och till och med proppade i frysarna, som just nu inte pallar så mycket mer. Härligt, tycker jag!

IMG_0911

IMG_0917

Ett snabbdusch och sedan ska jag cykla ner på jobbet! Hepp hepp!

HAR DU EN BRA ONSDAG? 😀

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4