Denna onsdag, kan vara den tröttaste i mitt liv.

Att jag lyckats genomföra arbetsdagen, det klappar jag mig själv på axeln för. Nu är jag hemma i lyan igen. Jag hoppade in i duschen det första jag gjorde och svidade om till en skön sommar-klänning. Dagen på jobbet har varit svettig, sommaren har kommit tillbaka till Piteå, med besked. Det är tokvarmt!

Och nu har jag värmt mat sedan helgen, det får bli min middag. Mannen jobbar nämligen till sent ikväll och jag kan gräs-änka mig bäst jag vill.

Men åh, han är ju för fin, den där mannen. Han hade, innan hann stack iväg på jobbet, hunnit börja med första halvan av vår monstertvätt som vi har skaffat oss. Kuddar, kuddfodral, kökshanddukar, handdukar, soff-fodral, mattor… ja, den första halvan, helt enkelt. Och det gjorde mig väldigt glad. Så nu kan jag slänga ner mig, ute på baltanen och sova ikapp några tappade timmar av sömn. Dom jag inte riktigt unnat mig själv på sistone, utan jobbat lite dag och natt-skift. Jobbat, som i jobbjobb och hemmajobb.

IMG_1688

IMG_1691Det är något med tvätt som hänger ute om sommaren. Något speciellt. Du förstår nog vad jag menar.

Åh. Vila var det härnäst, alltså.

Ljuva stund.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4