Idag har det varit en bra dag.

En sån där fin dag som bara varit bra ifrån början till slut. Frukost ute på bron. Körsbärsplockning. 3 mil cyckling. Timmar vid stranden. Korvgrillning. Slumrande i solen. Badminton med M. Tillpiffning. Och till sist, det bästa på hela dagen; date med mannen inne i Visby, på den bästa restaurangen vid vet. Hand i hand, har vi nu traskat på kullerstensgatorna  och smält maten och njutit. Ja, det är vår största syssla om dagarna; att njuta.

IMG_1970

Frukost.

IMG_2009söööt

Mannen plockar körsbär och jag, som är så höjdrädd, höll för ögonen 😉

IMG_2057

Det är alltid mannen som stryker mina klänningar när vi är här på ön. Han började med det, när jag var här första gången (för fem somrar sedan) och sedan har han fortsatt. Det betyder något i stil med Jag älskar Dig. 

…Det vet jag.

IMG_2060

En liten ruffig jag, kikar menyn, fastän jag redan vet exxxakt vad jag vill ha…IMG_2063

…”Black rock Grill”. Kan vara det godaste i kött-väg jag någonsin ätit. Man beställer in vilken typ av kött man vill ha, vi valde återigen oxfilé, och sedan får man in biten på en 400 grader varm lavasten. Sedan steker man det, precis som man själv vill ha det. Klyftpotatis och rödvinssås till. Det var magiskt. IMG_2083Guteglass, saffran och salmbär. God avslutning på denna dag.

En fin-torsdag och jag är tacksam ända in i hjärtat. Tänk, att jag får ha det såhär bra. <3

GODNATT ifrån vackraste ön.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4