God kväll!

Idag har det varit en überperfekt söndag.

Vi klev upp i morse och gick ut på en skön morgonrunda. Mysig frukost, vi åt längelänge. Sedan en skön stund i hängmattan, innan M och jag drog iväg till Gustavs och solade, sov, badade och myste. På vägen hem hade vi ett litet mission; hitta salmbär. Salmbär är ett Gotlandsbär som ser ut som blå hallon. Till vår lycka, hittade vi värsta bästa stället och hade i ett naffs plockat 2 liter. Hemåt vi for, glada i hågen! Åt middag, kokade salmbärssylt, stack ut och sprang i något som måste ha varit rekordfart (trots gaaaalen träningsvärk i hela kroppen, sedan gårdagens pass). Vi landade hemma på gräsmattan, jag coachade mannen genom mitt magblock på 8 min, och sedan kröp vi in för en dusch 😉 . Till kvällsfika så blev det vad jag längtat efter hela dagen; stekta pannkakor med nykokt salmbärssylt och vaniljglass.
Vilken semesterdag, haa!? 😀

20130804-220824.jpg

Tröttmössan ska strax slå igen sina blå, för att ladda för vår sista dag här på ön.

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4