Är det bara jag?

….som börjar tagga för hösten, alltså? Den där årstiden med hög blå, himmel, vackra löv och en svalare sol. Den där tiden då man får lov att ta på den stickade tröjan, vindtäta jackan och gå långa promenader i den krispiga luften, med mannen bredvid. Tända ljus när man kommer hem till lyan, spela mysig musik, dricka varmt, uppkrupen i soffan med den där favvo-filten över sig. Laga god, varm soppa, eller en köttgryta som fått stå och puttra på spisen i tiiiimmmar, till middag. Baka blåbärsmuffins med kardemumma i och dricka iiiskall mjölk till.

Jag erkänner. Jag är en riktig höst-älskare.

(Om det inte är pissregn, apkallt, fulgrått och så, förstås. Men, så kommer det ju inte vara, ;))

IMG_2727

IMG_2729

Vi har både fått och köpt en del nytt till lyan. När mina två äldsta storasystrar var här för några veckor sedan fick jag söta ”tack-för-att-vi fick-komma-och hälsa-på-presenter. Tack <3

Småting som gör mycket, och jag längtar att få sätta igång att fixa höst-mysigt i lyan. IMG_2732

När jag och M var på Gotland, så hamnade vi på en superbra och billig loppis. Jag fick med mig en hög av silverbrickor i storlek supersöt och två silverljusstakar. Fina va? 😀 IMG_2735

Min (vår, menar jag ju såklart ;)) accent-färg för hösten, åtminstone i köket… det kommer att vara denna. Massa vitt, i vanlig ordning, en del grått/silver/fattigmanssilver och sedan någon detalj i blått. IMG_2736

Min favoritfärg, den brukar få hoppa in i ”stök-skåpet” under hösten. IMG_2742Ja, här sitter jag med dom här knapparna som skriver bokstäver, och drömmer mig bort. Det är ju faktiskt bara augusti än, och hösten är en bit bort. Men det är med öppna armar jag hälsar den välkommen. Men först, ska vi iväg söderut, jag och min hunk. Till helgen är det party-helg i storstaden! En ledig onsdag, en jobb-torsdag och sedan flyger vi. Jag längtar. Träffa heeela la familia, ta på sig snyggelisnygga kläder, äta gott och fira 2 snygga 20-plus-åringar. Det, kommer bli fett!

Men hösten alltså! Ingen dum grej! 😉

(Förresten! Det har varit rackarns tyst här senaste veckorna, jag ser ju att ni kikar in här, men dom där spåren som jag uppskattar så- var är dom? Jag veeet, jag har haft glesare mellan inläggen, vi har ju haft semester allihopa, såklart. Men, nu är jag nyfiken- Hur har ni haft det i sommar? Berätta! :D)

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4