Idag är det tisdag!

Jag slocknade så fort vi kom innanför dörren igårkväll, typ 22 😉 Så vid sju i morse vaknade jag upp pigg, i min egen säng, underbart utsövd efter massa timmar av skön sömn. Och har nu packat upp allting, pysslat med blommorna, strukit, ätit frukost med mannen och strax ska vi ut på en pw tillsammans. (Benen är rejält möra idag efter gårdagens pass, fett nice!) Vi har bjudit vänner på lunch också, så dags att fortsätta med farten här! 😀

Men först! Suger vi på lördagskaramellen lite till, här kommer ett bildregn:

IMG_2775

Min vackra mamma. Världens bästa.

IMG_2778

En typisk bild på min familj. Herren på täppan; pappsen. Här närmast: Lille H som precis lärt sig cykla utan stödhjul. Resten: Några av mina syskonbarn, som fixar och donar, tänder ljus, puffar kuddar och laddar för folkmassan som alldeles strax skulle komma att fylla trädgården. Full rulle!

När det regnat hela dagen kan man säga att vi kände oss välsignade när vi fick sol, precis lagom till gästerna kom. Sol och blå himmel och inte en vindpust. Feeling på den!

Den som nog var mest lättad över detta…; den extremt snygga, 20-plussaren, min syrra…

IMG_2782

Told you! Assnygg!

IMG_2825

Mina älskade systerdöttrar! <3IMG_2838

Nämen hoppsan! 😉

IMG_2842

Ännu en pudding!  A, min systerson och gudson. <3 IMG_2843Ja alltså, det här var en himla lyckad 80-årsfest, på alla vis.

TACK M och C och GRATTIS till ER! <3

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4