Och vips var det visst lördagkväll.

 Idag har det varit en riktig sommardag, hur varmt som helst. Särskilt innanför jobbets väggar, det kan jag intyga, eftersom jag jobbat hela dagen. Det var rätt jobbigt och jag kände mig ding-dong mest hela tiden. Det var med andra ord helt magiskt skönt att få komma hem, möta en man med den där ruffsiga frillan och finurliga leendet, höra nya tvättmaskinen brumma, få en kram och en puss och sedan njuta av att bara vara. Vi åt middag ute på baltanen och sedan åkte M iväg på jobb. Två sekunder efter att han åkt så saknade jag honom. La mig på sängen, under filten, somnade, mitt i all självömkan. Att tycka synd om sig själv, det leder verkligen ingen vart, men ibland är det lätt hänt och man faller i gropen. Jag lyckades på något vis, ta mig upp ur gropen och ut i spåret och sprang sedan 6 sköna kilometer, totalt 7,4 km med walk dit och hem- perrrfekt! Det vara bara jag, grisarna i träden och en eller ett par björnar 😉 Dom där ”björnarna” är bra för tempot! Så nu sitter jag här, nyduschad, osande av värme och ser ut som en tomat. Och sen äter jag mitt livs godaste nektariner, helt galet goda! Och hallon. Godaste lördagsgodiset.

Ja, typ så. Min lördag.

IMG_2952

Mums!IMG_2949Fatet är ett ny-loppat fynd. Rörstrand. Jag tycker det är så fint 😀

IMG_2953

Ha en fortsatt skön lördagskväll!

GODNATT!

KRAM/lillafrun 

G-VMBJT57ZE4