Hej ifrån bilen! 😀

Efter en 5 km pw och en brakfrukost är jag och M påväg säderut. Vi ska till Umeå, bara över dagen. Mannen ska på jobb-möte och jag följer med som sällskap på resan, och sen får jag lov att gå i affärer också. Och det, gillar ju jag 😀 Åh, det är så mycket spännande som händer just nu här i livet! Förlåt, det är hemskt när man bara säger A och inte B. 😉

20130826-093622.jpg
Det spelar ju egentligen ingen roll om man tar sin runda morgon, middag eller kväll. Men jag bara älskar våra morgon-rundor, det är så skön luft, lugnt och skönt. Och vackert.

20130826-093616.jpg
Mat, sömn, träning och träningsvila, det är viktiga komponenter för god hälsa. Jag har fuskat med mina ”mellanveckor” i sommar, men nu tusan har jag tagit mig i kragen. Denna vecka blir det bara pw’s, i övrigt får kroppen vila. Välbehövligt!

Specialarmåndag alltså, med roadtrip och känslan av semester. Wow!

Må så gott idag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4