Shit pommes vilken bra måndag det här blev!

Medan M var iväg på ett lååångt lunchmöte så satte jag mig på en restaurang och åt en lasagne som vara i mamma-klass, helt makalöst god. Hur ofta sitter man och äter lunch, själv, ute liksom? Det var helmysigt faktiskt. En gång! 😉 Sen vandrade jag i affärer, köpte några basplagg. Typ en grå och vit tisha, inte så kul att köpa men väldigt bra att ha! Sen kom det en man, tätt intill, där jag satt i solen, ute på bänken.  Han viskade är det ledigt här?  Det var M. Som var färdig med sitt. Vi yrade runt lite till och sedan tuffade vi hemåt. Jag smsade vännen C som är hemma hos sina päron över sommaren. Det är idylliskt där, jag fullkomligt älskar att vara där. Och trooor du inte, att vi blev spontaninbjudna på en helt crazy bananas god middag, bara sådär!? Deras trädgård är som himmelriket, med grönsaker,bärbuskar, växthus, blommor i määängder, hönsen som pickar, fiskarna i dammen…. you name it! Helt underbart.

bild (14)

Denna donna hade lagat köttfärsbiffar, fetaoströra, ugnsrostade grönsaker (såklart allt ifrån landet!) och megagod sallad till oss. Förstår du hur gott det var med rödbetor, alldeles tokfärska, tillsammans med fetaosten!? Jag dregglar bara jag tänker på´t!image (22)

bild (15)

Vi gick en runda i trädgården. Jag åt krusbär och ärtskidor på glatta livet. Och fick med mig världens största squash, gula morötter och blommor hem till lyan. image (23)

image (24)

IMG_2969

IMG_2971

Tack snälla för mat och sällis. GOTT <3

Så, så bra kan en roadtrip-måndag bli. Bara sådär, utan att man riktigt vet om någonting i förväg liksom.

HOPPAS ATT DU HAFT EN FIN MÅNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4