Hej mitt i onsdagen!

Jag förstår inte riktigt vad som har hänt med mig, för så morgonpigg som jag är och har varit senaste veckorna, det kan ju typ inte vara nyttigt 😉 Jag vaknar mellan 06 och 07, av mig själv och sen är jag klarvaken. Kaan ha någonting att göra med att jag går och lägger mig tidigt också. I alla fall så känns det himla bra, för jag älskar morgnar och förmiddagar, som är pigga och fulla av energi.

Denna morgon/förmiddag har varit helt ljuvlig. Mannen jobbar kväll även idag och är därför ledig över dagen. Vi är duktiga på att ta vara på stunderna tillsammans och idag åt vi frukost länge och sedan satt vi ute i solen, på trappen, och drack kaffe i lugn och ro och bara surrade om allt och inget. Sen lånade vi Maja-hunden och har varit ute och gått på världens lång-walk, 100 minuter bra precis. Så länge brukar vi inte gå kan jag säga! Men idag var vi på upptäckshumör och gick i skogen, efter fina stigar, längs med vattnet och bland gulliga kolonilotter. Helt underbart!

Så lunchen som mannen håller på att fixa i köket, den kommer smaka mer än bra nu!

bild 2 (5)

Vilken galet ovacker bild. Men ändå inte, på något vis. Haha! Blåbär runt hela munnen och M ser ut lite som ett spöke bakom. Äsch då!

bild 1 (4)

bild 4 (2)

bild 3 (3)

Lunch-time!

(åh, nu blev jag nostalgisk. Kocken i Gambia, han skrek alltid så när det var lunch. ”Lunnnnch-TIIIIME!!!”

TJINGELING!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4