Nu i dagarna har jag suttit och kollat igenom määängder utav bilder ifrån året. Det är verkligen helt underbart att göra  och vips har flera timmar gått. Bilderna liksom slukar mig, och jag gillar det. Först gjorde jag ett kollage som jag tänkte ha på framsidan av min nya almancka, men sen bestämde jag mig för att bara ha en enda bild istället. En på framsidan och en på baksidan. Två bilder som gör mig varm i hjärtat. Dom är här nedanför…. någonstans  😉

Bilder. Ifrån året. Titta. Och kanske, njut?

DSCN7988

Typ, en vanlig tisdag. I februari. I Afrika´t alltså! På savannen. Törstig, svettig och bekymmersfri.

DSCN8224

Livrädd och målinriktad…. ”Jag. Ska. Klappa. Krokodilen. ”Knäppkortdåförhelskotta!!!”VI

Tjohoo! Två Gambianer snart påväg mot svinkalla Sverige igen. IMG_5884

Tjopp,tjopp. Ifrån varm hydda och direkt till vackraste fjället och världens gulligaste lapp och hans får och lamm.IMG_9392Och sen blev det vår och sommar. På bilden ovan är jag där jag bara älskar att vara. En syssla som gör mig lycklig i heela kroppen. 

IMG_7352

Hur gulliga!? Älskade R med lilla missen. bild (16)

Och här, hade jag visst fått idén om att springa rakt uppför skulebacken/slalombacken. Idioti, men oooh så gött det var efteråt! 😀 IMG_8983

Han och Jag. På rotsidan. Höga kusten.

IMG_2563Från ena klippan till den andra. Här, på högklint. Gotland. 
IMG_2571

<3IMG_2616

Och nu, är vi hemma hos mina päron. Och titta, där är vi! Jag och mannen!
IMG_2621

Det är så fint hemmahemma. Och mysigt. Jag får ett litet knip i magen nu. Det är för himla trist att det ska måsta vara 38 mil emellan oss. Men hey, det hade ju kunnat varit värre…..!

IMG_2624gullll

Älsklingar. IMG_2636kljklk

Ett par till 😀IMG_2649

Ojsan då!IMG_2660

Sommartårta!IMG_2668

IMG_2678

Lyxfrukost med hjortronsylt, i sommarstugan. Såklart!IMG_2687

Sötaste sovrummet jag vet.IMG_2688Det rummet vi brukar sova i, i sommarstugan.

IMG_193821212

En hel hög av bilder. Såna som jag blir glad av. Vad coolt det är med livet alltså! 😀

Godnatt!

-och tack för idag!

KRAM/lillafrun

 

 

 

G-VMBJT57ZE4