Fredag.

bild 1 (5)Bara ordet gör en glad i kroppen. Tycker jag!

Jag vaknade snortidigt. Jamen, 06 äär snoortidigt att vakna utan väckare. Jag tvingade mig själv att somna om en stund, tyckte liksom synd om M, som sov så himla gott. Jag ville inte väcka honom. Men till slut kunde jag inte hålla mig och vips var vi ute på skönaste morgon-rundan. Den här luften alltså, så hög och klar och lätt att andas. Jag älskar den! Benen kändes pigga och jag längtar tills på måndag när vår mellanvecka är över. 😀

bild 2 (6)Men måndagen den kommer ju till oss, det vet vi med ganska stor säkerhet. Så jag tänker njuta av helgen till fullo först. En lördag av jobb och resten ledigt. Idag är jag hel-ledig och tänker påta på är hemma, fredagsstäda bland annat. Älskar´t!

IMG_3022

Dagens frukost; blåbärssmoothie och hem-ägg ifrån L och A´s gulliga hönor. Så galet goda ägg, inte klokt! Och gula så in i bomben! IMG_3023

 

ÖNSKAR DIG EN FIN FREDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4