image (25)

Alla har vi ett val. 

Så, precis så, brukar en klok människa i min närmaste närhet säga. Irriterande ibland, för det stämmer rätt bra, eller hur? Såklart, kan vi ibland inte styra, vi känner oss små på jorden och saker sker, som vi inte har den minsta makt över. Så, kan det vara.

Men det finns ju faktiskt en massa saker som vi haar makten över. När jag vaknade i morse, var det väldans skönt under täcket, jag hade absolut kunnat sova vidare. Men, så vet jag, att jag mår så himla bra av att komma ut på den där morgonrundan. Den som gör att jag vaknar, får friskluft i lungorna, känner lycka ändå ifrån tårna. Den gör mig gott. Jag hade ett val, och jag valde, det som jag vet är rätt för mig.

bild (17)

Ett hjärta.

Jag väääljer att se ett hjärta. Ser du det?

Bara tankar som åker genom mitt huvud denna tisdagförmiddag.

Vissa dagar fungerar det såklart inte, genom att bara tänka positivt. Men tusan! OFTA så hjälper det väldigt bra. 😀

IMG_3189

IMG_3186

IMG_3190

Jag är glad att jag valde att gå ut. Det gjorde mig gott. Själagott.

När jag kom hem, gick jag ut i min lilla mini-trädgård. Knipsade av ett par rosenknoppar och plockade in dom omogna tomaterna som jag inte vill ska frysa ihjäl.  IMG_3197

IMG_3209

IMG_3217

Och nu dricker jag kaffe och njuter av min vackra rosenbukett som jag fått av han jag är gift med. M <3

Ha en bra tisdag!

-gör dina val, låt ingen annan påverka dig. Välj det DU vet att DU mår själagott av. Okej? 🙂 <3

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4