Hej vänner!

När jag vaknade i morse, sken solen in genom sovrumsfönstret. Jag yrade upp, sa god morgon till mig själv, drog på mig träningskläder (bra tips! Vem vill ta av sig ”oanvända” träningskläder?;)), åt en god frukost, drack kaffe ute på bron i morgonsolen och sedan, så blev jag med hund. Ja, Maja-hunden är ”min” ifrån idag till på söndagkväll. Mysigt! ….

…Så länge hon vill gå så långt som jag vill, inte jagar upp katter i träd eller bajsar på sitt koppel…. 😉

IMG_3232

”Vaaar är min riktiga mamma och pappa? Den här typen tar kål på mig… :'(” /Maja-hunden.
IMG_3233

En pw på ca 5-6 km och en ytterligare walk till stan fram och åter, 7 km. Vi har varit på date med fina människor. Och ja, en dryg mil har vi traskat idag. Så, nu vilar vi…. 😉

Som du märker så är det inte allt för stressigt i plugget just nu. Tacksam är jag för det! Första veckan är det mest eget fix med schema och så, och det går ju att grejsa hemifrån. Så nu ska jag gå all in på det här med hunderiet!

Bloggis! Hoppas att du mår bra idag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4