Ursäkta röran, vi bygger om…

Typ så.

Alltså, så som det ser ut i lyan nu, så såg det ju knappt ut när vi flyttade in. Det är kaosigt, men jag njuter på något konstigt vis. Vi har det ju så himla städat för jämnan att jag gillar dom få gånger det rör till sig lite. Men, nu är det i och för sig inte lite. Men skitisamma! 😀

Vi har haft våra pauser idag, motionerat Maja och oss själva med långwalk vid vattnet och över stora gröna fält, för att Maja-hunden skulle kunna få springa lös. Som hon njöt! 😀

IMG_3251Det står vitvaror här och där, allt är utrivet ur klädkammaren, som i vanliga fall är heeelt proppad. Den där lill-frysen ska ut och in ska en större. Det kommer bli fett bra!

IMG_3240…mannen går med tumstock och en rynka i pannan och säger hm, men om man skulle göra såhär då? Nä, jag gör helt enkelt om hyllan lite grann, då kommer det bli perfekt!

Han är bäst.

IMG_3241

Maja håller med!

IMG_3242

Hans fru ”hjälper till” genom att röra till det lite extra. Dra ner gardinerna överallt, bakar dubbelsats av grova tekakor, höstfixar helt enkelt. Nu tänkte jag smöra med en nybakt tekaka till sent eftermiddagsmellis. Veem kan säga nej till det?

IMG_3248

Klicka HÄR för receptet! Lägg till en del grahams och kanske någon annan grövre mjölsort, OM du vill! 🙂 Det gör jag, och det blir toppen!

Hoppas att du har en strålande torsdag!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4