Hej, här kommer ett ditt och datt-inlägg med ett viktigt meddelande på toppen!

Med en ny favorit-frukt, Minneola, i min hand och fullproppade mun, så kanske vi tillsammans kan ta död på denna skit. Jag är taggad!  😀

IMG_3690

Såå sagolikt god. Rekommenderas! Till alla! (Förutom till min älskade syster, som avskyr apelsiner 😀 <3 )IMG_3697

Och titta här, vad jag hade i brevlådan igår. Min brevlåda är grym, eller också är det mina vänner som är det. Jag tror på det sista! Tack kära C! <3 Nu ska jag proppa persilja och baka med ekologiskt fullkornsmjöl. Ja, inte nunu. Men sedan, någon gång. Så gott och lyxigt. Fina råvaror, det är grejer det!

Och till den sista punkten-

Jag kommer inom kort att ”packa väskorna” och flytta min blogg. Jag har i ett år haft möjligheten att blogga under portalen Lifestyleblogs och har trivts som fisken. Men nu är det dags för nyttnytt. Jag kommer att hoppa ut i cyberspace och ”stå på egna ben”.

 Jag vill att du lägger lillafrunsdagbok.se på minnet. Okej?

För du hänger väl med? Om ett tag kommer du alltså inte att hitta mig på denna adressen längre. Så, för att inte tappa bort mig, kom ihåg: lillafrunsdagbok.se 

Jag säger självklart till när flyttlådorna är packade och klara och på sin plats i mitt nya blogg-hem. Tills dess ses vi här inne, precis som vanligt! 🙂

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4