Ohlala, vilken dag!

Övning, piano-metodiklektion (en sån lektion som ger mig kunskap om hur jag ska lära ut, samt blir en prima piano-lärare), lunch med vännerna, ett möte, min livs första lektion med piano-elev (pirrigt men roooligt!!). Hem på cykeln med vinden i håret. Snodde ihop en middag, en riktig en. Pasta med görkrämig pastasås. Fin uppladdning för kvällens lya-städning. Eftersom vi åker hemhem imorn, och jag som alltid, vill ha det städat när man kommer tillbaka hem, det är sån skön känsla, så blev det ”fredags-städning” idag. Sen tyckte jag, att om allt kändes bra, så fick jag träna. Inget tok-pass, bara ett pass där jag blev lagom varm och musklerna fick jobba, mer än pulsen. Så, jag har precis duschat mig fräsch efter alla dagens bravader. Tjoho!

Nu väntar ett par kokta ägg på mig, sedan ska jag sova så att det blir onsdag nån jädra gång!

IMG_371224 min tabata. Såklart med övningar som inte gör att pulsen rusar i skyn. Jag är väl inte helt coco 😉

1 Sumo-squats / Axellyft åt sidan

2 Liggande lårcurl på boll / Ryggövning ”superman”

3 Benböj mot vägg med pilatesboll / Plankan

4 Burpees (utan hopp) /Bicepscurl-Axelpress (kombinationsövning)

Näpp, ägg var det!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4