Åh, äntligen är det onsdag!

Jag är helt enkelt sämst i världen på att vara ifrån min make. Make? Det har jag nog aldrig sagt förut. Vi kör med M istället. M. M. M. Jag mår helt enkelt, inte så bra då. Inte sådär bra som jag vet att jag kan må när jag är med honom, eller i alla fall har honom på närmre avstånd är 2000 mil bort under flera dagar. Obs! Ingen kryddning alls på avståndet!

Något det  också är krydda på, det är mina drömmar om nätterna. Jag vaknade i morse av att näsan var helt igentäppt och jag var helt rödgråten. Det hör inte till ovanligheten. Det här är helt klart en preggo-grej. När M är hemma kan jag krypa närmre honom och somna om, men inatt så har jag sovit som en kratta. Tack och lov är alla drömmar så långt ifrån verkligheten att man liksom kan vifta bort dom när man väl vaknat. Men just där och då, i sömnen, så är det inte tjofaderittan. Om jag säger så.

bild (44)

Idag mötte jag inte en kotte på min morgon-pw.

image (81)Det är gråare än den gråaste raggsockan ute. Och sen blåser det spiken också. Men attans vad frukosten kommer smaka gott!

Men ja. Den här dagen är efterlängtad. Helt klart.

Hoppas du får en fin dag idag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4