Jag sitter på sängen, uppe, i mitt gamla flickrum.

Lite smått vemodig i magen, precis som vanligt, precis som det ska vara. Vi har haft en urmysig helg här hemmahemma. Men var den tvungen att ta slut så fort? Vila för kropp och knopp, kantat med ett gäng härliga träningspass. Jag är mör i kroppen idag, M också. Då känns det lite bättre, att inte vara ensam liksom. Mör i kroppen och mätt i magen, typ så. 😉 Det är ingen risk att man går hungrig här, om vi säger så. Och mat med oss hem har vi också, sån mat som mamma lagat som kommer göra att jag sitter och gråter över att det är så gott och smakar mamma. Ja, jag gråter för allt nuförtiden.

Vår lördagkväll var lite smågalen, precis som alltid när vi samlas för middag och alla är sådär superhungriga och barnen är högt och lågt och ALLA ska få en syl i vädret. Samtidigt.

Och visst blir det en del preggo-snack. Det blir det! Många råd och rön och ibland kanske jag stänger av öronen en stund, sållar liksom. Men det är såklart guld värt också <3 Något som fastnade och som ekar fortfarande i mitt huvud, det är alla dom där jädra bröstpumparna som jag tydligen har en framtid att gå till mötes med. Kul. Jättekul. Eftersom dom enligt, ”någon”, ”på den tiden i alla fall”, sög så hårt att brösten liksom drogs ut, ja minst två-tre meter, av hennes gester att dömma. Oh shit. Men! I ett nafs har du en flaska fylld. 

Mm… Underbart, 

Jaja, vi tar det då. Det ska nog gå bra 😉 haha!

Nu pratar vi om något annat! Gårdagens meny, till exempel 😀

IMG_3867 Jag hade fått önska. Toast skagen till förrätt. Maaagiskt!

”kött och pärer och go sås”, till varmrätt. 😉 Mammas potatisgratäng är inte att leka med.

Och, efterrätten tog jag och M på oss att fixa. Barnvänligt tänkte vi. Så igår morse gjorde jag maränger. Små, toksöta.

IMG_3769


IMG_3882

Mannen kokade den godaste choklad- kolasåsen. Och så gjorde vi maringsvischhh. Enkelt men helt galet gott! Det sa slurp.

En mysig lördag, sista kvällen med gänget, för den här gången. Tack älskade familjer.  <3

 

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4