Och där, ramlade jag innanför dörren.

Vilken dag! Kära hjärtanes 😉

Idag har det tänkts så mycket att min hjärna luktar bränt nu. Det var något kämpigt där kring 17, precis innan jag skulle tagga för att vara pianofröken. Men jädrar alltså, idag var jag bra. Får man säga så? JA!

Ibland känner man sig inte bra på en fläck och funderar på vad tusan det var jag sa egentligen, förstod eleven överhuvudtaget någonting? Typ så. Och då, är man tusan inte sen på att dömma sig själv som den sämsta tänkbara fröken i hela världen. Så idag, när det kändes så himla bra, då klappar jag mig själv på axeln, säger Shit pommes, vad bra Du är! 

Det måste vara det där äggstra ägget jag åt i morse! 😉

Jag är helt överlycklig, mina djupa dippar av mega-hunger, trots att jag äter frukost, lunch, middag plus ett till två mellanmål, är som bortblåsta. Jag har en jämn mättnadskänsla under hela dagen, blir lagom hungrig till att jag ska äta. Slipper liksom lillahäxan. Wow! ÄGG, gånger 2, varje frukost. Det är min nya visa!

20130924-171328.jpg

Dagens fröken.

Nu ska jag öva lite piano innan jag tar ledig kväll. Jag har redan bäddat med filten i soffan.

Vad gör du ikväll?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4