Sådärja!

Nu borde mannen slippa mina raseri- och gråtkalas om morgnarna. Så otroligt fånigt egentligen, nu när jag inte är inne i ett, men just då… då finns inte hämningarna. Sa jag att jag är preggo?

Magen har varit/är i en storlek som är för stor för att mina vanliga byxor ska vara sköna, men för liten för ett par mammabrallor. Fånigt och inget verkligt problem, JAG VET.

 Men idag fick jag i alla fall tag på ett par, fina svarta, där mudden över magen var liten och satt så skönt. Perrrfekt! I övrigt, så kör jag på vanliga överdelar och klänningar, det funkar finfint och jag känner mig fin. Utbudet på mamma-sidan är alldeles för urtråkigt tycker jag, så jag är glad för min jättegarderob fylld av blusar och klänningar med bra ”preggo-skärning”.

Ett utav köpen blev denna coola blus ifrån gina tricot. Den blir snygg till svarta brallor och kängor.

IMG_3946

IMG_3945

Baslinnen, har gina faktiskt dom bästa, tycker jag! Billiga också. Tipstips!

Regnet piskar mot rutan och det är såå kyligt. Hellre riktigt kallt och snö, än det här. Idag blev det en vilodag. Och jag känner mig duktig, typ duktigare än när jag tränar. Knasigt! Alla har vi det vi behöver jobba på. Jag behöver inte jobba på att få till träningen.. snarare tvärtom. En dag av hel vila, inte ens en pw, det hör inte till vanligheten. Skärpning på mig!

På spisen puttrar något jag längtat länge efter att äta. Något som gör mig hjärtevarm och lite gråtig. Jag tänker på mormor. Och nej, det är inte palt. Det är något annat. Medan det puttrar, ska jag ta tag i veckostädningen och bädda rent. Jag längtar. Tills det är färdigt 😉

MÅ SÅ GOTT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4