Tjoho för fredag!

Vi trotsade vädret och klädde på oss rejält med kläder. Fyra lager på överkroppen och två på benen. Mössa och handskar. Det är det som gäller nu, lager-på-lager, för att inte frysa ihjäl. Jamen typ så illa är det (med en liiiiten överdrift!). Men det äär så isande kallt när det är få plusgrader, regn och ishavsvindar på det!

Idag var mitt löparsug för stort för att vädret skulle få vinna. Tacksam att M hakade på. Min vapendragare!

bild 2

2,5 km uppvärmning. Den här backen, 10 gånger. Och 2,5 km nedvarv. Efteråt är man rätt nöjd. Men jag är så ofantligt glad att jag kan springa fortfarande. Sådan frihetskänsla! 😀bild 1Lite fredagsmys efter fredagsfys 😉

bild 3Efter gårdagen som var en enda innedag, så var det underbart att komma ut. Det var sedan ljuvligt att få komma in i lyan igen, genomsvettig och nästan lite småhurvig, och äta varm köttsoppa till lunch!

Nu fortsätter fredagen. Temat är: flyttning! Vi ska hjälpa våra vänner att flytta och sedan är bloggen i full färd med resväskorna i högsta hugg. Jag längtar efter min nya blogg, den kommer bli så fiin 😀

Men härnäst; traska med X antal kartonger ifrån fjärde våningen. Jag kan riktigt känna hur jag och M kommer ångra att vi sprungit backintervaller just idag 😉 Äschpäsch, vi klarare!

HOPPAS ATT DU MÅR BRA DENNA SUPERHÖSTIGA FREDAG!?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4