Vet Du!

Att flytta kan faktiskt vara himla trevligt och inte sådär überdyberjobbigt. Om, man är 12 stycken heltaggade vänner. Och om, man är preggo så att man där mot slutet kan sitta ner och titta på med gott samvete (okej, där ljög jag. Halvdåligt samvete hade jag). Och om, man sluppit packa ner allting i lådor och slipper packa upp allt. Man gör liksom bara en del av alltihopet. Och sen avslutar man med en supergod middag tillsammans. Då! Då är det himlarns trevligt att flytta! 😀

Tack för ikväll gänget. Mysigt värre!IMG_7093

Nu har jag och mannen landat hemma i soffan och det är ju bara så himla skönt att bädda ner sig under filten och fira fredag.

Jag blev tvärsugen på tutti-frutti-karmeller, så efter flytten åkte vi direkt och köpte en påse. Så ikväll är det fredagsmys på riktigt; idol och karra! 😉

IMG_3979

IMG_3976

 

HA EN MYSIG FREDAGSKVÄLL!

 

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4