Ord är överdrivet,

…Egentligen. Men, jag har svårt att låta bli, då skriva är bland det bästa jag vet.

IMG_4157

IMG_4163

IMG_4160

Mannen stormade in i sovrummet tiidigt, tidigt i morse. Med det där leendet som får mig att smälta och den där rösten som på morgonen är basigare än någonsin, sjöng han Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Emmelis födelsedag. Hurra hurra hurraa!

En frukostbricka helt i min smak och med en presentkorg som hette duga. Tack M och älskade familj för allt fint. <3 Jag är överväldigad.

Av mannen fick jag bland annat ett nytt objektiv till kameran. Efter frukost har vi varit ute och gått. Vi mötte solen som steg ur dimman. Och jag har fotat och fotat. Helt underbart.

IMG_4174

IMG_4177

IMG_4190

IMG_4207

IMG_4212

IMG_4189

IMG_4216

Jag älskar att fylla år. Har alltid gjort 😀 23 år. Coolt!

Nu, ska det fortsätta fixas inför ikväll, då vännerna stormar in. Jag längtar! Men, jag ska försöka ta det lugnt också och njuta av att mannen är hemma. Jag höll, på riktigt, på att krama sönder honom igårkväll när han kom hem. Nu är jag hel igen. Vilken himla tur.

HA EN FIN DAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4