Var ska jag börja?

IMG_4340

23 år, inte jämt på en fläck. Men, det hade man kunnat tro med tanke på firandet och firarna med mig. Vilka himla guldkorn jag har här i livet, jag är så evigt tacksam. För er alla!

Tack för alla rara grattis-hälsningar som strömmat in överallt! Vartenda ord värmer. Och tack älskade J, min ”häst-mamma” för ett blombud som gjorde att jag satt på hall-golvet och plockade upp trillande tårar. Tack älskade systrar för att ni älskar mig så. Det betyder så mycket för Lillan. Tack mamma och pappa, för allt. Och jag äääälskar att ni fortfarande sjunger för mig, trots att jag inte ens bor hemma längre. Tore-hunden ylade till och med med där i bakgrunden, i luren igår.. Tack för världens bästa Svärpäron. Tack för Idan, tack för Bobban. Tack för finaste vännerna och gulligaste grannarna hemma på villavägen.

IMG_4337

IMG_4328

KÄRLEK till er alla!   

– Och idag är det lördag. Lyan är återställd igen efter en ljuvlig kväll av fest. Den skiner och vi ska nu bara ha mysig M och E-tid tillsammans. En lördagspromenad ner på stan blir det. Hand i hand, med fötterna traskandes i prasslande löv. Det blir mysigt. (Bilder ifrån gårdagen kommer såklart senare!)

KRAM och TACK för att just jag har dom gulligaste bloggläsarna! Hejja ER!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4