Den där känslan alltså!

Träningsglädje. Svett. Endorfiner. Trötta muskler. Puls. Total lycka. 14 grader varmt och sol. Ett tabata-pass ute på gräsmattan var rent himmelskt idag!

IMG_4451

Som vanligt: 2 övningar per tabataintervall (2 övningar per 4:minutare) . En för styrka, en för puls. Totalt 6 intervaller, 24 min. IMG_4446

 

Dessa supersnygga och bra hantlar fick jag av älskade grannarna när jag fyllde år. Tack!! ..3 kg kan låta som en lätt vikt. Men, när man sätter ihop flera rörelser/övningar till en enda lång övning, så är det för mig en perfekt vikt. Jag gillar till exempel att göra axelövningar där jag på en repetition hinner med mer än en del av axelns alla delar. På lappen ovan så står det bara ”…åt sidan”, men övningen fortsätter ifrån helt sträckta armar åt sidan, till helt sträckta armar rakt fram. Därifrån, går jag tillbaka ut till sidan igen och sen, får jag gå ner med hantlarna. Effektiv träning helt enkelt, det gillar jag! 😀

IMG_4465

Alla långa tights var i tvätten, så jag gjorde ”en pappa”. Långkallingar, uppdragna strumpor och kortare tights. Så snyggt så! 😉 Framförallt funktionellt.

Denna måndag har varit så himla skön. Förrutom att träna har jag både hunnit med att jobba med projekt och öva. Och! Sova en lång lur. Nu väntar middag tillsammans med mannen och sedan blir det en lugn kväll. Kaaaanske, kaanske kommer vi oss för att ta tag i projektet; framkalla bröllopsbilder! Ett album ska bli till. Det känns lägligt att göra innan knodden kommer ut. Tiden kommer nog inte finnas till scrapbooking precis. Eller orken, viljan, lusten. Bäbis-mys kommer att vara prio ett.

Har du haft en bra måndag?

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4