bild 4 (1)

Idag är det helt überperfekt väder ute. 8 grader varmt och sol. Med styltor till ben har jag och M varit och förmiddagstränat tillsammans. Galet lyxigt, jag vet!! 😀 M jobbar e.m/kväll och jag har plugg-möte hela kvällen, så vi unnar oss därför träning dagtid. Vi kan ju liksom, knasigt vore det att inte ta vara på chansen. Även om jag, snudd på, har dåligt samvete för alla som sitter inne och jobbar idag och jag får ha det så här bra. Men så bestämde jag mig för att jag fick njuta, fullt ut.

bild 3 (4)

Jag är barnsligt förtjust i back-intervaller. Man blir så skönt slut i kroppen. 2,5 km uppvärmning, 10 gånger backe, 2,5 km nedvarvning. En tabata-planka på det och dagens träningspass var klarrt! Jag njöt av varje back-omgång,samtidigt som svetten rann på kroppen, pulsen steg och benen blev tröttare och tröttare. Lite extra njöt jag idag, bara för att jag vet att det här var mitt sista back-pass innan bebben kommer. Jag vill träna smart.

bild 1 (5)

Dagens mage. 

 

Haha, är jag knäpp om jag har lite separationsångest till mina backintervaller?? -Ja. Det är jag.

Näpp. Lunch på det här, sedan bjuder eftermiddagen på övning, av både sång och piano. 😀

Kram/lillafrun 

G-VMBJT57ZE4