Något lyxigt.

..Nu när det är höst och mörkret landar hos oss, tidigare och tidigare för varje dag, då är det lyxigt att få tända ett riktigt gott doftljus. Ett sånt som man bara har tänt i 20 minuter och sedan doftar det gott i hela lyan. Dessa Durance doftljus finns lite varstans att köpa. På typiska krimskrams- shabbybutiker till exempel. Kostar lite mer än ett ikea-ljus, om man säger så, men det är dom värda!
IMG_4695
IMG_4684

Jag och grannfrun var ner på stan under ett par timmar idag. Så himla mysigt. Strosa i favoritbutiker och klämma på bäbiskläder. Jag halkade dit idag och mini-shoppade lite. Galen känsla! Nu har jag legat och vilat, ätit satsumas så magen börjar strejka och alldeles strax ska jag, tillsammans med mannen och hans gospelkör, gå ut och äta. Det blir nice!

En lördag, god för både kropp, själ och näsan… 😉

Hoppas Du har en härlig lördag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4