Vilken härlig dag det här har varit!

Men nu är jag alldeles mör i kropp och knopp. Ser fram emot en kväll i soffan, med fötterna i mannens knä, smygsnarkandes och vilandes. Så får det bli.

Morgonens premiärlektion av vårt projekt gick helt strålande som sagt. Jag svävade på moln en bra stund efteråt, av all energi jag fått ifrån barnen. Dagens skönaste kommentar, när barnen fått reda på att det bor en bäbis i min mage: Mäh!? HUR gammal är du!? . Jag har precis fyllt 23, svarade jag. Jahaa.. men dåså, jag trodde du var en ung flicka. 

Tackarrr… 😉 17 tippade dom på. Fina grejer!

Sedan har dagen gått i ett svep. Med ännu mer jobb med projektet och metodiklektion. När jag ramlade innanför dörren i sena eftermiddagen, så bytte jag om direkt, utan att fundera över att huvudet sa att det var trött (kroppen var pigg! Ibland är det lätt att tolka fel…). Jag tryckte på tabata-timern och körde ett tufft pass ute på gräsmattan, med eftermiddagssolen strålandes i ansiktet. M var också med och jag njöt så av hans sällskap, det peppar. Efter passet kickade vi fotboll och gick sedan en liten sväng för att skaka ur benen. Vardagslyxig eftermiddag? Ja!


IMG_4731

IMG_4733

Hunnit ett varv med dammsugaren har jag gjort också. Och tänt en massa ljus. Så nu doftar det gott ifrån det nya doftljuset och alla vaniljljus som brinner. Snart middag; köttbullar och morotsstuvning. Den du!

Det här har varit en dag av energi i flöde. Jag har gett, jag har fått. Jag har fått tröttdippar efter topptoppar. Jag har gett av mig själv, igen och jag har fått tillbaka, igen. Nu är jag sådär skönt
efter-tränings-avslappnad och tänker stanna i detta läge, kvällen ut. Jag är ju faktiskt ingen ung flicka längre. Haha!

Må så gott ikväll!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4