Åh, jag önskar jag kunde förklara.

Men orden som jag har inom mig, får stanna där. Som lärare kan man ju inte gå och prata om elever hit och dit, men jag önskar så att jag kunde berätta för dig. Efter dagens undervisande var jag nämligen helt varm i hjärtat och hade fått dom gulligaste, mest uppmuntrade orden, av en elev. Såna där ord som gjorde att jag kände att jag har valt rätt yrke. Jag kände det ända in i hjärtat. Åh. En lektion som var ett riktigt hallelujah moment.

Det är nämligen inte alltid ens yrkesval känns så självklart. Det är dippar och det är toppar. Ibland tvivlar jag men oftast så känns det rätt och bra. Och som idag, när jag var helt rörd av lycka. Ja, då kändes det mer än rätt.

IMG_5100

…Och sen kom jag hem till det här. Du kanske inte förstår lyckan bara sådär, genom en lite halvsuddig, snabbt tagen, bild. Men om jag säger såhär: det var ljus tända överallt, min favorit-musik spelades och sen hade M har stått och lagat middag tills jag kom hem. Med fem olika kastruller i farten, hade han gjort exakt den maten jag önskat. Köttfärsbiffar, kokta grönsaker, hans goda brunsås och kokt potatis. Och sen hade han kokat lingonsylt också. Alltså… Jag vet inte var jag ska ta vägen. Känslorna är så stora att hjärtat sprängs. Precis så känns det. Precis, så.

IMG_5098

Vilken dag.

Traskade morgonrundan till vacker soluppgång. Övade och hade feeling (det, är inte alltid kan jag säga.). Var och provade barnvagnar och hittade kanske den perfekta. Undervisade och fick dom gulligaste orden, placerade rakt i hjärtat. Och en middag, från fem olika kastruller. Jag är lycklig.

Hoppas, hoppas, att DU har haft en fin tisdag! Det, är Du värd.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4