Hej vänner!

Idag är det mitt-i-veckan-dagen. Och det är så jädra fult och deppigt väder ute att man ju helst skulle ligga under filten hela dagen, käka satsumas och finula på allt annat än det man måste finula på. Jag strök morgon-rundan och klev upp och åt tidig frukost och laddade för ett morgon-pass istället. Ett svettigt och endorfinfödande cirkelpass. Det fick vara mitt trick idag för att få pepp inför dagens to-dos.

IMG_5106

Kallt, höstregn. Snö sa vi ju? Jaja. Extra glad kommer jag bli när det väl blir finvinter på riktigt. IMG_5105

Fiberhavregrynsgröt med linfrön och russin i. En banan på toppen och frukosttallriken är komplett!
IMG_5107

Jag är så kär i Liten i magen.  <3 Hen älskar dessutom att träna 😉

Alltså. Jag drömmer ju som en galning, mest varje natt. Inatt vaknade jag av mig själv att jag ropade Martin Martin Martin Martin, men MARTIN!!! och älskade mannen svarar (i sömnen); Men, jag kan inte svara på dig nu! 

Alla som känner oss vet det här redan, att jag ropar på min man typ 2300 gånger om dagen. Martin var till exempel det första namnet afrikanerna lärde sig (när vi var i Gambia i vintras), av någon anledning. Kaaanske för att det var det namnet som dom hörde flest gånger….

Jag hade i alla fall drömt att vi snott en hund som hette Hasse och som hade sin ägare i samma trapphus som vi. Jag blev feg och vägrade erkänna för ägaren att jag snott den, så jag släppte bara ut hunden. Och såklart hoppade den där läskiga ägaren fram bakom våran dörr och ryckte i dörren och jag gjorde allt för att försöka dra igen den. Men det gick inte. Därav alla vrål efter M. Men han kunde tydligen inte hjälpa mig just då…. Halvt i sömnen frågar jag M; MEN VAD GÖR DU DÅ!?!?! – Ja, jag sover!!! 

Och där vaknade vi på riktigt och det hela slutade i skrattfest klockan 01.30 i natt. Jag skrattade så att jag grät.

Sådärja. Nu kör vi onsdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4