Nu är det helg hörrni!

IMG_5156

Ja, det är det 😀

Som jag har längtat tills denna stund, om ni bara visste. Ett delmål i min intensiva pluggperiod är nämligen här. Hittills går allt enligt planen och jag är så glad. Tack vare att jag mår så bra och inte, än i alla fall, har ont någonstans, så kan jag gasa på med allt. Det hela firades med en total urladdning, jag såg ut som en fågelholk när jag ramlade innanför dörren här tidigare. Trött är jag, men taggad på fredag och inflyttningsfest hos kära vännerna C och E. Jag har laddat upp med fredagsfys (fredagsträning=bästa helguppladdningen!) och efter det, en sväng på stan för att hämta ut ett paket. 

Vad som var i paketet? Jo. Mannen surrade för ett tag sedan om något som kallas för babynest. Jag hade aldrig hört talas om det, men fick förklarat för mig att det är något mysigt för bäbisen att sova i. Det är tryggt, mjuk och ombonat, precis som i mamma-magen. På natten är babynestet perfekt att ha mellan mig och M, så kan alla sova tryggt och gott.

IMG_5154Klart att bebben ska ha ett babynest. Med ugglor på! 
IMG_5158

Jag har redan fått en favorit-uggla!

Näpp. Nu ska jag rosa kinderna, dra på mig en finklänning och gå på partylarty!

TREVLIG HELG!

-njut.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4