Det har varit och är, mycket att längta efter just nu.

IMG_5162

Gådagskvällen hade jag längtat efter och det var inte i onödan, inte på en fläck. Vilken inflyttningsfest alltså! Makalöst god mat och såå trevligt. Att jag strax efter tio håller på att somna på stället, det är ju en annan femma. Mannen och jag gick hem tidigt och detta resulterar i en pigg lördagsmorgon. Idag passar det väldigt bra, för idag är det en efterlängtad lördag. Jag och några vänner ska iväg till ett varmt, mysigt och så småningom ljuvligt doftande ställe. Vi ska baka tunnbröd. Alltså, jag dregglar av tanken. På riktigt. Tänk dig; nybakt, mjukt tunnbröd med helt hysteriskt mycket smör på. Och iskall mjölk till. Åh.

IMG_5165

När jag bakar hemma så brukar jag tycka att 1,5 liter vätska ger en stor deg. Idag satsar vi på 5 liter. Coolt…

Lite frukost i magen, sedan är jag redo! Förresten, förresten, förresten!! Jag drömde att jag födde i natt. En mini-bäbis, så söt. Den kom bara ut genom en lucka, gjorde inte ett dugg ont. Hur bra?

ÖNSKAR DIG EN SKÖN LÖRDAG!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4