Japp.

 

Idag är det pappornas dag, hela dagen lång.

Jag och M var iväg på ett efterlängtat äventyr på förmiddagen, berättar mer om det imorgon, men sedan fortsatte vi firandet av min pappa. Storan med familj hade anlänt när vi kom hem och päronen hade fixat supergoda varma mackor, till oss alla, till lunch. Vi åt så det stod ut genom öronen.

IMG_5822

Mätta i magarna, traskade vi ut till den vedeldade bastun. Tokvarmt och lika härligt. Men precis som förra veckan, så är det bara korta stunder som det är härligt, sen blir jag lite ding-dong i huvudet och Liten sprattlar som bara den. Lagom mosiga travade vi då in, hela klanen och hamnade återigen vid köksbordet, som mamma denna gång fyllt med diverse godsaker.

IMG_5833

Gott!

För att smälta allt ätande, behövdes en långpromenad. Så jag och mannen gick ut. Det var heelt galet mörkt, men med honom bredvid, då är jag aldrig rädd. Vi kollade på stjärnorna och letade stjärnbilder. Och gick och gick. Mysigt. Och nu har vi ätit igen och är på väg till M´s pappa och ska fira honom. Jag törs gissa att det blir tårta där också. Haha! Denna dag har varit som julafton ju. Ät-mässigt alltså.

Men är det farsdag, så är det. Och då ska det firas hela dagen lång. Det är våra pappsar värda! <3

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4