Åh, vilken mysig lördag det här har varit.

 

Jag är alldeles slut för att vi gjort så många saker. Alla mysiga, men trött blir man ändå. Skönt trött, alltså. Som efter att man traskat i skogen och letat lummer, grönmossa och smågranar, i timmar.  Eller varit iväg och storhandlat på storfamiljsvis. Eller tränat ett intervallbaserat styrkepass. Eller sådär trött som man blir efter en bastu och en varm dusch. Eller efter att man ätit en godgod lördagmiddag. Eller sådär skönt trött som man blir, när kroppen har förstått att det är helg, på riktigt.

Ja. Du vet.

bild 1

bild 2

bild 3

IMG_5949

Lille R var också med och tränade.  Självklart fick han det! Särskilt med tanke på att han lånade ut sin bilmatta till sin mor och moster. Min pilatesmatta har åkt hem till norrnorr, så what to do då liksom? Till vänster så ser du en egengjord hantel också. Jag fyllde en pet-plaska med stenar. Hittade ingen kork så jag fixade en egen. Skrattade åt mig själv, ”pappa upp i dagen!” 😉

Alla dom där grejerna har vi gjort idag och nu väntar en lugn kväll i soffan. Vi ska äta gino med vaniljglass till efterrätt. Mysig lördag, helt enkelt. Och jag tänker; denna praktikperiod kommer jag aldrig att glömma. Jag stoppar den i min ask i hjärtat. Den som bara innehåller en massa må-bra-saker. Dessa veckor platsar där. Utan tvekan.

TREVLIG KVÄLL!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4