God morgon tisdag!

Jag måste bara få visa dig en sak.

IMG_6035

IMG_5995

Katten Majlis har fått kattungar. Tre stycken grå och pyttesmå missar. Så söta att det gör ont. Tore-hunden tycker också att dom är söta. Lite föör söta faktiskt. Häromdagen kom han och slickade sig runt munnen. Nää, han hade inte ätit upp någon. Han hade stått med tassarna uppe på lådan som minikissarna bor i och råkat välta den, och det fick han minsann höra och känna att det INTE var okej. Mamma Majlis fräste och talade vett med Tore. Sen gick han inte så nära något mer.

Men i alla fall. Dom är helt perfekta, dom där tre. Jag blir som vanligt helt tokig och svarar ja!! när frågan vill du ha en kattunge?  kommer upp på tapeten. Vem vill inte ha en kattunge!?

IMG_5990

IMG_5989

Jag vill! Men så förnuftig är jag faktiskt. Att jag vet att någon kattunge ska vi inte ha. Nu, i alla fall. Eller?

-Vad säger mannen där uppe i norrnorr?

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4