Ja, dom här tre veckorna har verkligen bara svischat förbi.

Galet fullmatade dagar gör helt enkelt att tiden går fort. Fortare än jag har kunnat hänga med. Så, helt plötsligt är det sista kvällen med gänget här hemma hos Storan. Och jag är så glad för dessa tre veckor, som varit så givande. Jag har lärt mig massor och åker norrut med nya kunskaper, skön känsla! Men nä, jag åker inte riktigt än. På fredag!

Så ikväll njuter jag järnet av mina gullungar här hemma. Tillsammans har vi pysslat ett helt gäng av marsipangrisar.

IMG_6073

IMG_6075

IMG_6077

Ja, som sagt. Veckor jag aldrig kommer att glömma. Jag stoppar dom i den där asken. I hjärtat.

Jag är, som vanligt den här tiden, trött som en åsna. Så några fler ord blir det inte idag. Jag ska strax borsta tanden och göra mig beredd för ett spark-race. När jag vill sova, då gasar Liten igång. Och det, med besked. Älskade Liten. Så älskad, redan. <3

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4