Jag är helt mållös.

Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Det frågar jag mig. Samtidigt som jag tackar och tackar.

Jag sitter just nu och premiärbloggar på min sprillans nya macbook pro med retinaskärm (tro om jag sa rätt nu? fiiin är den i alla fall ;)), som jag fick idag av mannen. Helt galet.

IMG_6095

Usch så bortskämd jag känner mig. Inte klokt alltså.

Men åh, vi hade så mysiga timmar i Umeå stad, tidigare idag. Jag blev ännu mera bortskämd med god lunch och efter rundan på stan fick jag med mig en ljuvlig, stickad klänning. Innan vi åkte norrut skulle vi visst på plantagen också. Hihi. Jag anade då att någon blomma fått stryka med under dessa veckor. Äschdå. Glad var jag som fick plocka på mig nytt och fräsch på det, för den blomälskande, underbara stället.

Vi bilade vidare norrut och efter några timmar var vi framme i norrnorr. Jag öppnade dörren till lyan och kastades nästan baklänges av skurmedelsdoften, samtidigt som jag fick ett välkommen hem älskling, i form av det här;

IMG_6084

Han är så bra att jag liksom nästan inte orkar med. Såklart orkar jag med. Men jag blir så kärleks-stormig inombords, av honom, att jag blir helt mållös. Med munnen formad till det största leendet jag äger.

IMG_6103

Medan jag packade upp monsterpackningen, lagade M middag. Han hade förberett den också. Gott, fint, kött var redo att stekas och sedan avnjutas. Tillsammans med klyftpotatis, persiljesmör och sallad. Och nu väntar efterrätt. Chokladglass och filéad apelsin.

IMG_6087

Jag myser runt i ett par sprojlans mysbrallor, med pressveck. Värsta fin-mys-brallan.

Samtidigt som jag konstaterar. Att det är omöjligt… att ha det bättre än såhär.

Vilken fredag.

-hoppas att DU också har haft en härlig dag!

Ps. (!!!) Min häst-mamma fyller år idag. Världens bästa. GRATTIS till Dig! <3 (nyfiken på vem hon är och vad hon fått i present idag? klicka HÄR) Ds.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4