IMG_6369

Idag är jag vintervit.

Vintervit. I hundvalpsmysig plyschkjol (bikbok) , kalasbyxor och mjuk tröja (lindex).

Denna vecka är det mycket som ska göras. Jag har ju varit borta i tre veckor, vilket egentligen inte är tänkt att hinnas med under denna termin. Så, på något vis måste det ju märkas. Så är det ju. Men jag känner att jag har energi och tuffar på så gott jag kan. Idag kom dagboken lite i skymundan, och så kan det ju bli ibland.

Sedan vi hördes senast, så har jag hunnit varit på en världsbra konsert. Kära, kära vännen tillika min och M´s ”hund”, gjorde oss mäkta stolta igårkväll, där han stod och sjöng och spelade, tillsammans med ett galet duktigt gäng.  Jag och M kände oss som två päron som var stolta över sin son. Typ så. <3

Och med den konserten i hjärtat somnade jag gott och vaknade till en alldeles ny onsdag. Visserligen en onsdag gråare än det där luddet man får i torktummlaren, efter en grå tvätt.

 

IMG_6359

 

Men vädret är sånt man inte kan styra över, så det är liksom ingen idé att lägga ner energi på det. Så för att kicka igång dagen tände jag massa tända ljus till frukosten och halkade sedan iväg på den halaste promenad någonsin. Sedan drog jag iväg till skolan. Och där har jag varit och fyllt timmar med en underbar pianolektion och massa projektande med vännen C.
IMG_6330

Nu har jag precis ramlat in i lyan igen och ska strax börja förbereda inför årets julbord med klassen. En tradition vi håller hårt i, det gillar jag! Så, ikväll kör vi. Jag ska göra en omelett med svampstuvning och steka prinskorvar så det osar om det! Det är knytis alltså. Himla bra påfund och brukar alltid bli så gott. Jag är taggad!

En grå-tvätts-grå onsdag, som döljs med något mjukt och vintervitt. En prinskorv eller tre. Ett knytkalas med sina vänner.

Det är en fin onsdag.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4