Hej mitt i veckan!

Igårkväll kände jag mig lite blåst när jag kollade i almanackan och insåg att jag tappat en vecka. Ja, alltså, jag har tänkt att den veckan som är nu, är den som ska komma nästa vecka. Vi skyller på gravidhjärnan. Så, med andra ord är det mindre än två veckor tills vi åker hemhem för att fira jul. Inte klokt!

Men idag är det i alla fall onsdag, typ 4e december, det vet jag. Och vi går in i ännu en ny bäbisvecka. Liten är ungefär 34 cm lång, väger ungefär som ett mjölkpaket, gillar att trampa på mammans kissblåsa, älskar att möblera om i sin lya och får vi gissa på ljud som är mest bekanta, så gissar jag och M på våra röster och tabata-timern. Om kvällarna när jag somnar, då passar Liten och M på att ha egentid. Tydligen sparkas det för glatta livet då, när jag är som lugnast.

IMG_6673

Magen.

Gissa hejvilt nu, pojke eller flicka?

Annars då?

..Tjaa, denna dag är som många andra vardagar. Plugg för mig och jobb för M. Vi har laddat på morgonen, med ett träningspass. Ett intervallpass; 3 varv, 8 övningar/varv. Första varvet är längst, med 1 min per övning. Andra lite kortare, 45 sek/övning. Och tredje, finalvarvet, är 30 sekunder/ övning. Att träna i intervallform är väldigt bra för mig just nu, då vilan mellan intervallerna (alltid 15 sek vila mellan varje övning) gör att min puls hinner sjunka.

IMG_6669

Världens skönaste position. När man precis tränat färdigt och får sjunka ner i denna. Det är heaven!

IMG_6671

Stark och glad!

… dags att fortsätta dagen!

MÅ SÅ GOTT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4