Den här dagen blev lite tvärtom.

….än vad man brukar säga; ”Upp som en sol och ner som pannkaka.”  För mig startade dagen som en platt, lite vidbränd, pannkaka. Men sakteligen början solen stiga och jag kunde tända stjärnan i fönstret, utan att måsta blunda.

IMG_6697

Jag ägnade förmiddagen åt att vila ännu lite till, äta och gå ut i friska luften på en lång-walk. Det var ljuvligt att komma ut i luften och just idag var det rätt skönt att det aldrig riktigt blev ljust 😉 . Jag och C åkte iväg till våra kids efter lunch. Hade världens bästa avslutning med dom. Vi var stolta som två tuppar! Både över barnen och över oss själva. Denna höst har innehållit mååånga högskolepoäng, allt för att Liten ska få en så soft ”touchdown” som möjligt och att jag ska kunna vara mamma-ledig utan att behöva ta studieuppehåll under våren. Moroten som väntar, där i mars… den har hållit mig peppad hela vägen. <3

Efter avslutningen med kidsen var jag helt ofantligt trött, så jag traskade hem och kröp under filten. Sen kom jag på att jag skulle göra mannen lycklig tills han kom hem ifrån jobbet. Så jag griljerade kycklingklubbor på min farmors vis. Det blev gott och mycket riktigt, M blev mycket glad.

Efter middagen drog vi igång ett städ-race och gjorde lyan sådär blänkande inför helgen. För att sedan sticka ut genom dörren, mot simhallen. En herrans massa längder senare, är vi nu hemma. Trötta i kropparna, bastu-varma och hysteriskt kvällsfikasugna. Blåbärssmoothie och olika hemkbakt bröd väntar. Makalöst gott!

IMG_6728

Och vilken himla bra torsdag det här blev till slut!

Hoppas att Du har haft en bra dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4