Så galet skön fredag det här har varit!

Precis vad jag behövde.

Efter att vi släppt morgonmyset här hemma, det där varma som man egentligen skulle ha velat stanna kvar i, precis hela dagen. Efter det, drog jag och M var ut på en lång pw i vintervädret. Sedan skiljdes vi åt, rödrosiga om kinderna. Han åkte iväg för att jobba. Ikväll, som många andra kvällar, sänder han SHL (svenska hockeyligan). Så vill jag fredagsmysa med honom på något vis, då får jag slå på tv:n och hålla tummarna för att se en skymt utav honom där, bland svettiga hockeyspelare och sportkommentatorer.

IMG_6772

Och jag, jag drog ner på stan och köpte fler hyacinter. Och hade fuffens för mig. Jag gjorde riktigt bra köp och nu är det inte långt tills jag och M är helt färdiga med alla klappar för i år.

Precis nu, ligger jag i soffan, i mysig plyshklänning och varma tjocksockar,  och med den lilla lapen på magen. Den hoppar, datorn alltså, eftersom bebben buffar på så mycket. Smått fantastiskt och helt ofattbart, på något vis. Ibland känns det lite läskigt också, när det verkligen är en fot som trycker mig i sidan. Något hårt och benigt liksom. Läskigt, som i att man inte riktigt kan förstå hur allt är uttänkt så bra, i minsta detalj. Men vi behöver inte förstå allt, bara vårda och vara tacksamma.

..Och äta många lussekatter och apelsiner…. okejdå! Det blev som jag trodde denna fredagkväll; Jag och en hög lussekatter. Jag klagar inte!

IMG_6775

Enkelt sätt att göra någonting med en hyacint; sätt i ett glas, vira lite lummer eller mossa runt. Klarrt!

TREVLIG HELG ÖNSKAR JAG DIG!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4