Denna årliga godis-görar-träff, den börjar bli lika viktig som att varje år klä julgranen hemma hos mamma och pappa.

Mm, då förstår du.

En heldag innan jul,  av godisfabrikande med tjejerna, det är inte något man stryker ur almanackan i första taget. Jag bara ääälskar att göra polkagrisar och kolor med vännerna. Okej, det bränns, vi skriker, svär och lever om. Men samtidigt har vi det hur mysigt som helst och dessutom blir det så förbaskat gott, att varenda liten brännfläck i händerna är värt det.

IMG_6846

Hallonkola och Lakritskola.  HÄR hittar du receptet! Varsågod 😉

Efter kolan lagade vi god lunch och med ny energi i kroppen, satte vi igång med det där som gör att insidan av mina händer pulserar just nu. Polkagrisarna. Vanliga, med pepparmint. En sort med hallon och lakrits (så snuskigt goda!) och en sort med smak av surt äpple.

IMG_6855

Det är action på detta pyssel. Små panikattacker utlöses en efter en och svetten lackar.
IMG_6865

IMG_6869

IMG_6874

Såklart var jag tvungen att forma ett polkahjärta till mitt hjärta. 😉 Ja, tvungen…

Efter en heldag av godisfix med vännerna, så traskade jag hemåt igen. Öppnade dörren, glad i hågen med godispåsarna i högsta hugg, till ett varmt hem som doftade rotmos och julkorv. Lycka!

IMG_6886

Det är snoorigt kallt ute idag, så jag glädjer mig över varma kängor (från Scorett, Canada Snow) och varm jacka, som jag än så länge kan knäppa utan problem. Och brallorna, det är mina senaste mjukisar. Lite finare liksom, med pressveck och sånt. Jag bor i dom här hemma (..från h&m).

Och precis nu, ligger jag ihopkurad under den varmaste filten vi har och ser fram emot en lugn söndagskväll. Under tiden vi gör karamellerna så finns det inte så mycket tid att provsmaka på, så ikväll tror jag att M och jag ska ha godisprovning. Så får det bli! En promenad ute i kylan lockar också, en liten bara. Så, en sån får det nog också bli.

MÅ SÅ GOTT IKVÄLL!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4