God morgon.

IMG_6935

Idag är det tisdag och jag låtsas lite. Att jag är en lyxhustru alltså. Mannen jobbar och jag ligger hemma, med benen högt och klappar på magen. Helt obeskrivligt skönt. Ja, okejdå, några småsaker har jag att göra. Men det är inte förrän i eftermiddag. Och nä, jag vet inte om jag i längden skulle tycka att det var särskilt lyxigt. Men efter en fullsmetad termin, så är det väldigt skönt att få sakta in.

”Dessutom är jag ju gravid också…… ”(hihi, den där ursäkten har jag varit väldigt dålig på att utnyttja känner jag. Jag kör mer med orden ”att vara gravid är ingen sjukdom!” och sen gasar jag på i full fartMen det är ju inte för sent än. Se upp, M!)


IMG_6907

Tjocksockar är ett måste här hemma nu. Jag längtar hem, till både mina och M´s föräldrar som sitter inne på öppna, sprakande, tokvarma spisar.  Här hemma i lyan får värmeljusen och tjocksockarna kämpa på istället. Åh, en dröm jag har, det är  att någon gång hamna i det där drömhuset, där det antingen finns en, eller möjligheten att fixa dit en finns. En vedspis alltså.  Så himla mysigt!!IMG_6911

Jag har ingen hejd på mina tankar och drömmar. Och det sägs ju att man inte ska ha det heller, så jag gör ingen större ansträngning att försöka stoppa mig. Det är riktigt vintervädret ute, snön faller i rask takt. Jag ska sörpla i mig morgonkaffet och så småningom, ge mig ut på en pw. Snöfys.

Just nu kan jag inte tänka mig en bättre tisdag än så här.

HA EN BRA DAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4