Sådärja.

Färdig! Fett nice. Ligger på storsängen bland shoppingkassar, massa kuddar och mysiga filten. Nu ska jag vila och njuta av att vara färdig, med det där egentligen helt världsliga (julklapparna) men som liks förbaskat är väldigt roligt. Att ge till dom man älskar, det finns ju inget bättre. Än om det egentligen inte behöver kosta att ge något. Kärlek är ju det vi behöver allra mest och det kostar ju gratis.  Men jag köttar på med båda, både klappar och kramar. Nu gäller det bara att hålla tungan i styr och fingrarna likaså. Jag är världsbäst på att försäga mig och ge i förväg. M har till exempel redan fått en julklapp…

Nåja.

Jag hade perfekta, effektiva, timmar nere på stan. Avslutade turen, det gjorde jag med att luncha med E och C. Gott och mysigt! Skjuts fick jag hem också, värsta lyxen. <3 Vad vore livet utan vänner?

IMG_7031

Jag är så tacksam för mina. Och igår hade vi en fredagskväll som jag stoppar i hjärteasken. En sån där kväll när vi åt supergott och skrattade så tårarna rann. Jag och mannen bjöd på Grekisk pytt med tzatsiki, bröd och sallad. Kanske den optimala bjudmaten. Går hur bra som helst att förbereda och medan maten blir klar i ugnen hinner man sitta ner och surra med gästerna. HÄR har du receptet, du kommer inte bli besviken!

Och sen var det ju så lyxigt att gästerna hade fixat efterrätten. En citronpaj med passionsfrukstgrädde och små läckra koppar fyllda med vitchokladkräm med havtorns- och mangosallad. Helt makalöst goda efterrätter!
IMG_7037Så jo, vi blev mätta och somnade med skrattet i halsen och magen helnöjd.  En fredagkväll med vänner. Sånt gillar jag!

Och idag är det lördag och jag säger fääärdig! till julklapparna och tänker nu ta en skön eftermiddagsvila. Godnatt 😉

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4