Det är lördag.

Och här hemma har vi kickstartat dagen på bästa sätt; med frukost på sängen, följt av ett tabata-pass.

IMG_7044

Ooh. Snygging.

Idag gick det så himlarns bra. Svetten rann och jag vann ett happyface! Skönt att avsluta träningsveckan så. Just nu är det mycket fokus på baksidan kroppen för mig. Allt för att jag ska kunna fortsätta bära upp min kropp och slippa ryggont. Ja, och sen mår jag ju som en prinsessa av det också! 😀

IMG_7047I min preggo-app står det att jag är inne i en kraftig tillväxtperiod. Det växer så det knakar faktiskt. 😉 Och om kvällarna är det bara pappsens hand på magen som kan lugna Liten. Då får jag passa på att somna. Sen fortsätter lilla sprattelvinden. <3

Näpp, jag hinner inte berätta om min fredagskväll nu märker jag. Det får bli senare! Mannen ska iväg på jobb och jag ska bli dumpad nere på stan. Jag älskar att strosa på stan dessa tider, när man slipper hänga med i stressen alltså. Nu har jag en eller två klappar kvar, så då kan jag bara gå i lugn och ro och titta, mysa och njuta.

TA HAND OM DIG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4