Ja. Att få vakna till söndag, bredvid en efterlängtad man. Tända stjärnorna, ta ett varmt bad, klä på sig myskläder och sedan knata iväg ut i snön. Till vännerna och en frukost så god att det blev knäpptyst runt bordet vissa stunder. Är inte det lyxigt värre, så säg!

20131215-113843.jpg
Hemkokt tomtegröt och julskinka på hembakt vörtbröd.

20131215-114121.jpg
Jag var galet hungrig, som vanligt. Men så vaknade jag fem i morse också, och var superpigg och lite skärrad. Jamen, mina bröst läckte ju chilibeanaise!? Ja eller, det var vad nattens dröm handlade om. Jag fick gå med femdeciliters-crème-fraîche-burkar tejpade under vardera bröst. Jag var helt olycklig, medan mammsen var tvärtom; Det där är sååå bra Emmeli! Fett och bra!.
Å kära nån. Min fantasi.
Men jag somnade om ett par timmar till, efter att ha berättat för mannen och blivit utskrattad.

Söndag alltså. En bra en.

Kram/Lillafrun

G-VMBJT57ZE4